Witloft

Witloft_Autumn_1000x400_1

Voor het komende wedstrijd seizoen zijn we een samenwerking aan gegaan met Witloft.
Wij zijn zeer verheugd dat wij er uiterst professioneel bijlopen met het prachtige product van Witloft.

De leren schorten en sloven van Witloft zijn volledig met de hand gemaakt. Het met plantaardige middelen gelooide tuigleer is afkomstig van Nederlandse bodem. Het toch al unieke schort zal door dragen en gebruik een eigen karakter krijgen. Het robuuste schort komt uitstekend tot zijn recht in de keuken, maar voelt zich ook prima op zijn plek bij de barbecue, of in de werkplaats. Het leer beschermt tegen, hitte, spetters en houdt uw kleding netjes. De nekband van is verstelbaar, zodat u het schort makkelijk passend maakt. De tailleriem is voorzien van een gespsluiting.

Voor meer informatie neem een kijkje op http://www.wit-loft.nl

Witloft Logo

 

 

Leave a Reply