Over ons

De passie van BBQ

 

Als echte Bourgondiër en levensgenieter is BBQ  mijn passie geworden. BBQ-en in de zomer is leuk maar voor mij een iets waar ik 365 dagen per jaar mee bezig kan zijn.
Steeds trachten de smaak te verbeteren onder zeer gezellige omstandigheden is mijn favoriete bezigheid.

Met veel plezier doe ik regelmatig , en ik mag zeggen niet onverdienstelijk, mee aan internationale wedstrijden.
Het mooiste is natuurlijk als je jouw trucjes en ervaring door kunt geven aan andere enthousiastelingen.
Onze workshops worden dan ook goed bezocht. Het is gezellig en lekker! Ik probeer dan ook zeker mijn passie aan jou over te brengen.

Ongeacht of ik voor 5 of 500 man het eten mag klaar maken, het blijft leuk. Of het kip, spare-ribs, pulled pork , zalm of brisket is, geen uitdaging is te groot. Ik geniet steeds weer als ik iemand een hap zie nemen en daarna verschijnt zo’n brede smile op zijn of haar gezicht. Daar doe ik het allemaal voor.

Ralph Verstappen

Achter een Bbq staan is voor mij meer dan een hamburger braden.
Het vuur controleren, lekker buiten zijn en gasten van een mooi stuk vlees, vis of groente kunnen laten genieten nadat je het met zorg bereid hebt.

Daar wordt ik vrolijk van!

Als ik deze passie dan ook nog aan jouw kan overbrengen door uit te leggen hoe je het best een bepaald gerecht bereid of de Bbq bedient is mijn dag geslaagd .
Thuis begonnen in de achtertuin, langzaam gegroeid in wedstrijden en catering klussen weet ik waar mijn hart ligt.
Ik hoop dat we jullie snel van onze Bbq-experience kunnen laten genieten door middel van een catering, workshop of kom eens gezellig langs op de wedstrijden.

Jacob Cats