Sponsors

Actief deelnemen aan wedstrijden is bijna niet te doen zonder sponsoren, daarom zetten wij onze huidige sponsoren graag in het zonnetje.
Indien uw vragen heeft over producten van onze sponsoren of bent zelf geïnteresseerd in een sponsor samenwerking, neemt uw alstublieft contact op via de contact pagina waar meerdere contact mogelijkheden beschikbaar zijn.


Over 5,000 Top Ten Awards in Professional Barbecue Contests All Across the United States, Australia and Europe.

Oakridge BBQ’s spice rubs are different.

Oakridge BBQ rubs are the best barbecue rubs money can buy. We control every aspect of their production in-house; from recipe development to sourcing the freshest, highest-potency spices available directly from the farmers who grow them all across the globe. Oakridge BBQ rubs are then hand-blended, batch aged, and packaged by hand in our own production facility to ensure unsurpassed quality, flavor and freshness. Our competitors use standard commodity grade spices and high percentages of salt, fillers or artificial ingredients in their formulations, often tending to be nothing more than just cheaply flavored salt. In stark contrast, all Oakridge BBQ rubs feature ultra-high spice density ratios with just the right amount of raw unrefined cane sugar and natural sea salt to perfectly balance each rub’s flavor profile. Additionally, Oakridge BBQ rubs are completely gluten free and contain absolutely NO MSG, artificial ingredients, preservatives, fillers or anti-caking agents. Our unique, quality-centered approach creates truly artisanal products with bold flavors and perfectly balanced sweet-hot, salty-savory profiles far surpassing any other barbecue rubs or seasoning blends on the market.

This is the real-deal folks; This is Serious Barbecue rub.


Van varkens tot vlees

Onze varkens worden geboren in de Peel en groeien daar ook op. Ze worden door onze gepassioneerde varkenshouders met liefde grootgebracht. De boeren zijn betrokken bij hun vee, optimale verzorging staat daarbij op nummer één. Ook onze slachter en slager werken met aandacht voor het dier en het vlees. Daardoor geniet u van het heerlijke Ruyghveen, vlees met Peelkarakter.

Onze varkens

Een varken is van oorsprong natuurlijk niet bedoeld om op te eten en daar zijn we ons ook terdege van bewust. Maar aangezien 95% van de Nederlanders regelmatig vlees eet, is vee nou eenmaal onderdeel van onze voedselketen. Daarom houden we als Ruyghveen rekening met het welzijn van onze varkens.  

Onze varkens worden geboren in de Peel en groeien daar ook op. Ze worden door onze gepassioneerde varkenshouders met liefde en aandacht grootgebracht. De boeren zijn betrokken bij hun vee, optimale verzorging staat daarbij op nummer een. Onze varkens krijgen extra zorg, speciaal voer en de transportkilometers worden beperkt. Ook leven ze in innovatieve stallen waar ze alle tijd en ruimte krijgen om rustig op te groeien. En dat zie je terug! Varkens uit de Peel zitten zichtbaar beter in hun vel en dat geeft ons voldoening. Ruyghveen is kwalitatief en smaakvol vlees, geproduceerd op verantwoorde wijze.


fornettologo1Fornetto

For more than 40 years and three generations, Garth Outdoor Leisure Inc. remains a family owned and operated company. Formed in Melbourne, Australia in 1971, we now have offices in Australia, North America, Europe, China, and South Africa designing and manufacturing quality products that are sold in over 30 countries.

Our core business is designing and developing innovative outdoor cooking appliances, including wood-fired ovens, gas and charcoal barbecues, outdoor kitchens and accessory lines for families worldwide.

My company’s commitment is to continuous improvement and innovation. Our aim is to exceed customer expectations and to continue Garth Living’s reputation as a market leader and innovator in outdoor leisure products.

Traditional cooking methods of wood, fire and smoke, married with retro styling and 21st century ideals are combined to bring a range of outdoor ovens with features unlike anything currently in the marketplace. The Fornetto range of wood fired ovens and smokers!

Continuing a tradition of great food surrounded by family and friends, I encourage you to taste the Fornetto difference.


Bast-Kokoskool

BAST bbq-kokoskool is een merk van Martono&Company, opgericht door Jeroen Martono Janssens. Het is een prachtig alternatief voor regulier houtskool en goed voor de consument, lokale communities in Indonesië en het is minder milieu belastend.
Janssens, van oorsprong Indonesisch en opgegroeid in Nederland, zag in zijn geboorteland hoe daar de harde noten van kokosnoten werden gebruikt om de saté op te grillen. En omdat hij erg van koken en lekker eten houdt raakte hij zeer enthousiast over bbq-kokoskool. Daarnaast wil hij met BAST een grotere markt voor Indonesië creëren, voor meer economische ontwikkeling. Zijn ondernemersgeest combineerde hij met zijn hart voor mens en milieu, en bracht BAST op de markt.